Lansering av adventskalenderen «Nordlys»

Adventskalenderen Nordlys av Beate Heide

Tirsdag 12 november er det lansering av Beate Heide’s adventskalender «Nordlys» på Myre Bibliotek. Alle er velkommen til en hyggestund med forsmak på advent, enkel servering og illustrasjonutstilling.

Dette er 6.året at det kommer en adventskalender for voksne. I år kommer kalenderen både på norsk og engelsk. Det er Merete Kaste som leser den norske utgaven, og Neil Clarke som leser den engelske. Musikken er som vanlig med Bård Mathisen som også blir å urfremført på biblioteket.

Også i år har 4 kunstnere gitt liv til  tekstene. Tre av dem er fra maleklubben » Maleskrinet» ; Torill Strøm, Evy Martinsen og Unni O. Meland. Den fjerde er Inger Kaurin fra Harstad/ Andøya.

En smakebit av lydboka her: «Nordlys«Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *