Ublidublien

Her er en nyutgivelse av albumet «Ublidublien og andre barnesanger», som er en halv time med absurd humor, like spennende for (beste)mor og far som for barna. Ublidublien er et monster som ingen har sett, men har fotspor på størrelse med..en bildør! Det som startet som improviserte eventyr og sanger i barnehagen, ble etterhvert litt større enn bare det. Her er stemningsrapporter fra dagliglivet i barnehagen der barna med stor innlevelse selv bidrar med kor og sang.

Tekst, melodi og fremføring er av Ola Kane Jakobsen, som har bakgrunn både som barnehageonkel, standup komiker, låtskriver og musiker i et bluesband. Stine Jakobsen bidrar på kor, og Bård Mathisen bidrar på fele og gitarer.

Tilgjengelig der du hører musikk:

Dette bildet mangler alt-tekst
Dette bildet mangler alt-tekst
Dette bildet mangler alt-tekst; dets filnavn er tidal-logo-png-4.png

Spotify, Apple Music, Tidal (lenke på symbolene) og på de andre streaming-tjenestene.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *