Prosjektstudio

 

Fra ide til digital utgivelse.

Er du tekstforfatter og eller musikk skaper? Er du klar for å bli hørt? 

Band eller Artist

Er dere et band vil jeg søke å få med dynamikken mellom musikere som spiller sammen. Er du en artist uten band, ordnes instrumentering og arrangering avhengig av din musikksjanger.

Teknisk utstyr

Allen & Heat ZED10FX

Allen & Heat ZED10FX

Når det gjelder teknisk utstyr så er det bruken som er det avgjørende. Kreativitet og fremføring vil alltid være viktigere enn utstyr. Dårlig gjennomføring blir like dårlig med dyre duppedipper. Her er på plass det som trengs. Er du ute etter det dyreste og mest hippe finner du det ikke her og du trenger heller ikke å betale ekstra for slikt. 

Kapasitet med opptil 12 samtidige opptaksspor som er nok til å gjøre «live» innspillinger av grunn-kompet til mindre grupper. Her finnes trommesett, de vanligste instrumenter, forsterkere og monitoranlegg.

Digital Distribusjon

Apple Music vs Spotify vs Amazon Music HD vs Tidal Hi-Fi: which music  streaming service is the best? | TechRadar

Apple Music Amazon Spotify Tidal

Musikk produsert her kan i samarbeid med musikkindustrien distribueres globalt.  Spotify, Apple Music og Tidal er for de fleste de viktigste, men kommer også ut på flere titalls andre som for eksempel Deezer, Amazon og YouTube for å ha nevnt noen.

Albums grafikk må da gjøres klart i tillegg til musikken. Her kan du bruke ditt eget cover eller få hjelp og tips for å få dette på plass. 

 

Eksempler på opptak

  • spilleliste på Spotify

Ny musikk med video produsert her blir ofte lagt ut på Facebook her:

Videoer på Facebook

 

Studio besøk av skolefritidsordning Sørvik SFO

Bli med på omvisning. SFO har laget denne videoen til deres innspilling. Herfra er så mange scener at den like gjerne funger som presentasjon av studioet. Melodien «Sammen For Livet» er re-innspilt og mikset her på huset med barnas egen tekst.

  • Band, Kor, Orkester

Junglesoup Factory; Kjell Tore Nordli, orgel og ZZ Dross, trommer Feautering Frode Berg, bass og Staffan William Olsson, gitar – Live på Sjøbua, Harstad.

Demo, bandet «D`VI»

  • Prosjekt

Belfast Polka: Espen Mathisen blikkfløte, Bård Mathisen, fele gitarer, mix og arr.

Kurt Ole – Hiroshima Mon Amour, cover versjon av Alcatraz m/Yngwie Malmsteen fra 1983. Gitar og bass: Kurt Ole Skoglund, Vokals: Andreas Angell, Trommer: Nikolai Ursin, Orgel, Rec & Mix: Bmathisen.

  • Låtskrivere

Emotions. Kurt Ole Skoglund er ikke bare en fremdragende gitarist, men lager også fantastisk musikk.

  •   Karaoke

– du synger din favorittlåt til ferdiglaget «back track»; -No One, -You Raise Me Up

  • Lydbok

«Snøfnugg» adventskalender, dag 03 av 24 på oppdrag av Beate Heide: «Bmathisen har vært lydmann, tekniker og komponist for meg på adventsprosjektene mine! Han er dyktig!!»

«Snøfnugg» er å få kjøpt fra den unike nettbutikken «epla» her.