Ettertanke på Kveldsol

Kveldsol

Institusjonen Kveldsol sykehjem by night

I dag var det konsert med forestillingen «Ettertanke» på Kveldsol Sykehjem av og med Bmathisen. Et tjuetalls fremmøtte ble holdt i en times åndeløs spenning der de ble kjent med artisten, felespilleren og låtmakeren. Historier ble fortalt om bakgrunnen for de forskjellige låtene. Tilhørerne ble tatt med på en musikalsk rundtur med tradisjonsmusikk fra våre nærområder, innom Sverige, Irland, Russland, Amerika og tilbake til Norge og Harstad igjen.

Det å få lov til å ha en jobb som både engasjerer og kaster lys over en heller rutinemessig hverdag er en glede. Innspilling av Bmathisens komposisjoner «Tina» og «Sabrina» med beskrivelse av forestillingen finner du her…


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *