Band kurs

Band gruppa på Super-lørdag, Gausvik 2014

Band gruppa på Super-lørdag, Gausvik 2014

Band kurs er blitt arrangert for ungdommer fra  Sandtorg og Kvjæfjord på «Superlørdag». Dette er et samarbeid om trostopplæring mellom kirkene som også omfatter dans, media og sang.

Band kurset er et  tilbud for de som spiller et musikkinstrument og har lyst til å spille sammen i orkester. Det kan være elektrisk eller akustisk gitar, bassgitar, keyboard, ukulele, eller trommestett. Andre instrumenter er også velkommen. Det beste er om deltakerne tar med egne instrumenter, men for dem som ikke har, skaffer vi det meste for anledningen. Det var også satt opp mikrofoner til de mer lydsvake instrumentene og til solistene slik at ingen kom bort.

I år ble orkestret bestående av to ukuleler, to kassegitarer og to elektriske gitarer. Deltakerne fikk lære ny musikk og hvordan det var å spille i orkester. Etter kurset ble det fremføring på kvelden til stor begeistring for de fremmøtte. Bandet var da samkjørt med kor og fiolin. Takk for flott innsats.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *