To Soler en Perle

ToSolerEnPerle

«To soler- en perle» en lydbok for barn, er til salgs. Boka handler om et pergament som kommer frem på Island som forteller om ei jente som reiser med sin forviste far til Island i Vikingtiden, og om Sol fra i dag som får reise i historiens fotspor . Handlinga er lagt til Nøss på andøya og øya Hrisey på Island.

Beate Heides lydbok «To Soler, en perle» er nå sluppet og er få kjøpt fra forlaget «Penn & Øre». Boka er illustrert av elever ved Strand skole og de leser selv forordet og innledningene til kappitlene. Takker for oppdraget med lydproduksjon og komponering av musikken til forfatterens dikt «Lengselen» som ble fremført av av Øystein Bakken.

Prosjektet er presentert på NRK nordland og innslaget kan sees her.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *