Sommeren 2013

SBA2Sermonier

er tilbakelagt med felespell både i bisettelser og bryllup, festivaler og kurs. Samspill har vert med sangere, gitarer og orgel i både sorg og fest.  «Brudemarsj fra Lødingen» er en populær slager i mange bryllup.

Festivaler

På festivalen «Kalottspel» var det opptreden med Målselv spellemannslag. Etterpå spilles det sammen med flere andre spennende festival artister til langt ut i de sene nattetimer til felles glede både for dansere, med-musikanter og ande tilhørere.

Kurs

I tillegg til kurs på Kalottspel, var det møte med fele og danse nerder i regi av «SBA«. Her ble det utvekslet erfaringer og knyttet kontakter mellom mange dyktige musikere og dansere. Disse samlingene,  to ganger i året, er både til inspirasjon og motivasjon for å bruke vår egen tradisjonsmusikk til grunnlag for ny musikk og måten å fremføre den på. Tema på høstens samling var nettopp komponering.

Gitar

Gamle kunster på gitar i rockeband er blitt frisket opp til glede for klassefest, festival og pub-gjester. 

Studio

Fremføring av "Lengselen" på Strand Skole

Fremføring av «Lengselen» på Strand Skole

I studio er det blitt gjort ferdig flere prosjekter med flere dyktige musikere og mye flott musikk.

NRK

En spesiell takk til Beate Heide for å ha fått lage musikken til hennes bok-prosjekt og tekst «To Soler». Låten «Lengselen» ble presentert og fremført med sang, gitar og fele for NRK Nordland og elevene på Strand skole.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *