Påskemusikal

Disiplenes nattverden fra Påskemusikalen 2011

Disiplenes nattverden fra Påskemusikalen 2011

For sjette år på rad arrangerer Sandtorg menighet påskemusikal av og med junior konfirmantene. Dette er ei forestilling basert på påske budskapet og  inneholder derfor alle elementer som svik, pågripelse, dom, henrettelse, frelse og oppstandelse. Kort sagt god oppskrift for enhvær musikal.

Bmathisen er engasjert for teknisk og musikalsk opplæring og gjennomføring. Samspill, bruk av miksebord, mikrofoner, lys, innspilling og kjøring av effekter står på programmet. Nytt av året blir inslag av band med dem som spiller et einstrument.

Resurs side for deltakerne er her.

Første samling er allerede gjennomført og er ca 50 tilsammen som er grensen for hvor mange som er mulig å ha med. Det blir ukentlige øvinger fram til to fremføringer som er lørdag 9 og søndag 10.03.2013.

Vel møtt.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *