Ny advents-lydbok «Snøfnugg»

Snøfnugg

Beate Heide´s «Snøfnugg» prosjekt består av en lyd- cd, og en adventskalender til å henge på veggen. Hver dag får du en ny akvarell og en liten tekst i adventsgave. Det er kunstnerne Anita Lund, Torill Strøm, Evy Martinussen og Inger Kaurin som har stått for akvarellene. Bmathisen har  gleden av å ha bidratt  med musikk og innspilling.

Hør lydeksempel her.

Lansering  blir på ”Galleri Uvær” på Hadseløya kommende lørdag. Da blir det opplesing fra adventskalenderen, samt en julefortelling. Bmathisen vil spille og kunstnerne vil snakke om bildene sine.  Det vil bli mulighet til å se alle akvarellene. Dette er kortreist kultur, der alle har lokal tilhørighet.

Les hele: Artikkel i Vesterålen Online


Kommentarer

Ny advents-lydbok «Snøfnugg» — 1 kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *